Regulament

Scrie răspuns [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
octavian
Site Admin
Mesaje:1
Membru din:Vin Iul 21, 2017 10:07 am
Contact:
Regulament

Mesaj de octavian » Dum Iul 23, 2017 4:39 pm

REGULAMENTUL FORUMULUI

Utilizatorii acestui forum au obligatia de a respecta regulile de mai jos. Celor care incalca regulile forumului li se pot sterge mesajele sau chiar contul.

Termenii acordului de inregistrare in forum

La crearea contului acceptati urmatorii termeni:
 1. Administratorii si moderatorii acestui forum vor incerca sa indeparteze sau sa modifice orice material deranjant cat mai repede posibil, dar este imposibil sa parcurga fiecare mesaj in parte. Din acest motiv trebuie sa stiti ca toate mesajele exprima punctul de vedere si opiniile autorilor si nu ale administratorilor, moderatorilor sau a web master-ului (exceptie facand mesajele scrise chiar de catre ei) si de aceea ei nu pot fi facuti responsabili.
 2. Prin folosirea acestui forum sunteti de acord sa nu publicati mesaje cu continut abuziv, obscen, vulgar, calomnios, de ura, amenintator, sexual sau orice alt material ce poate viola legile aflate in vigoare. Daca publicati astfel de materiale puteti fi imediat si pentru totdeauna indepartat din forum. Adresele IP ale tuturor mesajelor trimise sunt stocate pentru a fi de ajutor in rezolvarea unor astfel de incalcari ale regulilor. Webmaster-ul, administratorul si moderatorii acestui forum au dreptul de a sterge, modifica sau inchide orice subiect, oricand cred ei ca acest lucru se impune. Ca utilizator, sunteti de acord ca orice informatie introdusa de dumneavoastra sa fie stocata in baza de date. Aceste informatii nu vor fi aratate unei terte persoane fara consimtamantul webmaster-ului, administratorului si moderatorilor care nu pot fi facuti responsabili de atacurile de furt sau de vandalism care pot sa duca la compromiterea datelor.
 3. Acest forum utilizeaza fisierele tip cookie pentru a stoca informatiile pe calculatorul dumneavoastra. Aceste fisiere cookie nu contin informatii despre alte aplicatii ci ele sunt folosite doar pentru usurarea navigarii pe forum. Adresele de email sunt utilizate doar pentru confirmarea inregistrarii dumneavoastra ca utilizator si pentru parola (si pentru trimiterea unei noi parole daca ati uitat-o pe cea curenta).

Reguli generale:
 1. Alegeti forumul corespunzator pentru subiectele pe care le initiati. Verificati dact subiectul propus nu s-a discutat intr-un alt loc.
 2. Titlul unui mesaj trebuie sa fie sugestiv pentru continutul acestuia. Nu folositi nici in titlu si nici in continutul mesajului exprimari de genul: “ Repede”, “Ajutor”, “Va rog”, "Urgent!", "Important", limbaj de chat si scrierea in intregime cu majuscule.
 3. Nu este ingaduit Spam-ul si Off-Topic – ul.
 4. Folositi un limbaj decent, civilizat! Este interzis orice atac la persoana. Mesajele care contin expresii vulgare, defaimatoare, rasiste, antisemite, xenofobe sau ironii de prost gust vor fi sterse fara preaviz, iar (unde este nevoie) userul va fi sanctionat.
 5. Daca citati o sursa, precizati adresa. Nu citati intreg articolul ci doar partea care doriti a fi dezbatuta.
 6. Nu includeti imagini de pe alte site-uri, este suficient sa puneti un link catre acele imagini.
 7. Reclama nu este acceptata.
 8. Semnatura va avea cel mult 4 randuri si nu trebuie sa contina imagini, link-uri, numere de telefon sau alte informatii de contact.
 9. Mesageria privata trebuie folosita in acord cu regulile generale enuntate mai sus. Atragem atentia ca administratorii forumului pot vedea intreaga mesagerie privata.
 10. Este interzis ca o persoana sa aiba mai multe conturi de utilizator pe acest forum.

Reclamatii/moderare/sanctiuni:
 1. Moderatorii/administratorii au dreptul sa aplice sanctiuni ce variaza de la un simplu avertisment pana la interzicerea dreptului de a scrie pe forum.
 2. Ai obligatia sa respecti deciziile moderatorilor/administratorilor.
 3. In cazul in care un utilizator incalca regulamentul te poti adresa moderatorului acelei sectiuni (mesaj personal) sau poti utiliza functia REPORT POST.
 4. Orice reclamatie impotriva unui moderator trebuie adresata unui administrator (PM/E-MAIL).
 5. Daca un utilizator este banat si creeaza un cont pe care il foloseste pentru a ocoli respectiva sanctiune, ambele conturi vor fi sterse.
 6. In orice situatie neacoperita specific de prezentul regulament, administratorii forumului au intotdeauna ultimul cuvant.

Scrie răspuns [phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable
[phpBB Debug] PHP Warning: in file [ROOT]/vendor/twig/twig/lib/Twig/Extension/Core.php on line 1275: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable

Cine este conectat

Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator